Ilidza

Arijana Memić: Čast mi je poznavati ljudsku veličinu i zahvalna sam dragom Bogu što nam je podario Ifeta Ferageta u našoj borbi

Danas je na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo donesena odluka o dodjeli javnih priznanja Kantona Sarajevo, između ostalog donesena je i Odluka o dodjeli Plakete Kantona Sarajevu advokatu Ifetu Feragetu, kao priznanje za izuzetan doprinos bosanskohercegovačkom društvu u oblasti pravosuđa, za iskazanu odgovornost i nesebično zalaganje u borbi za istinu i pravdu, te očuvanje pravnih i moralnih principa.

Danijela Pejčinović Kristić je predložila da se gospodinu Feragetu dodijeli Plaketa KS, a na ovom činu joj se na svom Facebook profilu zahvalila Arijana Memić.

Arijaninu objavu prenosimo u cjelosti:

Danas smo na sjednici Skupštine KS donijeli odluku o dodjeli javnih priznanja Kantona Sarajevo.

Donesena je Odluka o dodjeli Plakete Kantona Sarajevo gospodinu Ifetu Feragetu, kao priznanje za izuzetan doprinos bosanskohercegovačkom društvu u oblasti pravosuđa, za iskazanu odgovornost i nesebično zalaganje u borbi za istinu i pravdu, te očuvanje pravnih i moralnih principa.

Hvala mojoj kolegici Danijeli Pejčinović Kristić   koja je predložila da se gospodinu Feragetu dodijeli Plaketa KS, kao i svim kolegama iz Skupštine.

Čast mi je poznavati ljudsku veličinu, gospodina Ifeta Ferageta i zahvalna sam dragom Bogu što nam je podario njega u našoj borbi. Ne sumnjam da ćemo uz njega doći do pravde za našeg Dženana i Davida!

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com