Ilidza

Dan kada je općinskom odboru SDA Ilidža postalo jasno da za četiri godine neće ni postojati; Djeca vam se smiju!

Trebalo je OO SDA Ilidža pola dana ili ti ga dvanaest sati da se ‘uhavizaju’ – razumiju, shvate, šta je danas načelnik ove općine Nermin Muzur pričao i šta je to što je on danas održao. Nisu se do sad sretali sa PRESS konferencijama na kojima se pričalo o onome što se radi, projektima, konferencijama na kojima se transparentno prikazivalo kako se i na šta troše budžetske pare itd.

Šok je danas vladao u ono malo općinske organizacije ove stranke na Ilidži što je ostalo poslije lokalnih izbora.

Poznanici kažu da im prostor u kojem borave, neodoljivo miriše na saopćenje koje su izdali, na birtiju iz spota Zorice Brunclik u kojem glavne uloge tumače Žika i Milan iz kultne Žikine dinastije. Iz takvog ambijenta nastalo je večeras oko ponoći i kafansko saopćenje koje su još prezentovali kao zvanično saopćenje Stranke demokratske akcije u kojem su nervozno i nespretno htjeli dati komentar na PRESS konferenciju općinskog načelnika Muzura.

Blijedi pokušaj lične diskreditacije, ne onoga što je prezentovao da je uradio u prvih 100 dana mandata, već Muzura lično, dotakao je samo dno, no nisu dugo čekali ni odgovor.

– Ovako izgleda OO SDA Ilidža, nekad bastion SDA, iz ovog saopštenja apsulutno će vam biti jasno zašto su pretrpili težak poraz na izborima, koji evidentno nikad nisu preboljeli, napisao je Muzur, uporedivši njihovo saopćenje zapisnikom sa sijela koje puste u medije.

– Na kraju vidim da me prate u stopu, hodaju mi oko kuće, slikaju, snimaju šta vozim itd. Kod mene je domaćinska kuća, bujrum svratite i na iftar da vidite sta je i na sofri. Pratite me, ja vas više ne mogu, ostali ste daleko u retrovizoru, zaključio je načelnik ove općine.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com