Ilidza

Uručena donacija Domu zdravlja Ilidža

Načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur, zbog iskazane potrebe Doma zdravlja Ilidža, danas je uručio donaciju određene količine dezinfekcionih sredstava kao podršku radu ove ustanove.

„Ljekari i medicinsko osoblje su podnijeli najveći teret od pojave pandemije i bili su na prvom frontu borbe protiv koronavirusa. Dezinfekciona sredstva koja smo uručili danas Domu zdravlja Ilidža simbolična su donacija, ali se nadamo da će pomoći ovoj ustanovi u njihovom radu. Svi želimo da se pandemija što prije završi, a Općina će i dalje nastaviti pomagati ustanove koje su u funkciji čuvanja zdravlja građana,“ izjavio je načelnik Muzur.

Direktorica Doma zdravlja Ilidža, Džana Šačić, zahvalila je Općini Ilidža na kontinuiranoj podršci ovoj ustanovi, kazavši da Općina Ilidža kroz zajedničku saradnju i podršku jeste jedan od veoma bitnih partnera u poduzimanju aktivnosti na suzbijanju COVID-19.

„Još jednom apelujemo na građane da se pridržavaju svih propisanih mjera kako bi zaštitili sebe i svoje najdraže, te kako bi svi zajedno zaustavili širenje virusa,“ izjavio je načelnik Muzur.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button