Ilidza

Saradnja sa višim nivoima vlasti

Načelnik Muzur obavio je sastanke sa predstavnicima viših nivoa vlasti sa ciljem uspostavljanja buduće saradnje i realizacije zajedničkih projekata radi unapređenja i razvoja ove lokalne zajednice.

Načelnik je sa ministrom saobraćaja Kantona Sarajevo Adnanom Štetom razgovarao o koracima i projektima koji bi trebali započeti sa realizacijom u narednom periodu. Jedna od tema razgovora svakako je bila izgradnja tramvajske pruge Ilidža – Hrasnica te je dogovoreno da će se u narednom periodu održati radni sastanak na kojem će biti dogovorena konkretna saradnja i buduće aktivnosti za početak realizacije ovog vrlo važnog projekta ali i drugih projekata u saradnji Općine i Vlade Kantona Sarajevo.

Koordinacija i saradnja sa svim nivoima vlasti izuzetno je bitna za razvoj lokalne zajednice, zaključeno je na sastanku načelnika Muzura i zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo sa područja općine Ilidža. Sastanku su prisustvovali zastupnica Arijana Memić te zastupnici Dževad Poturak, Zvonko Marić, Mirza Čelik i Elvis Vreto.

Dogovorena je saradnja, podrška i djelovanje zastupnice i zastupnika u budućim aktivnostima Općine Ilidža sa ciljem unapređenja uslova života građana općine Ilidža.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button