Ilidza

Konstituisano vijeće Općine Ilidža, Stambolić, Lemezan i Avdić u rukovodstvu

Tarik Stambolić, vijećnik Naroda i Pravde tajnim glasanjem sa 20 glasova od ukupno 31 vijećnika izabran je za predsjedavajućeg Općinskog vijeća Ilidža na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća održanoj 30. decembra 2020. Na ovoj sjednici izabrani su i zamjenici predsjedavajućeg. To su Redžo Lemezan iz Naše stranke koji je imao 20 glasova i Samir Avdić iz SDP-a. Tarik Stambolić je na lokalnim izborima koji su održani 15. novembra imao 2.596 glasova.

 

Načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur čestitao je svim vijećnicima, kao i rukovodstvu Vijeća koji su dobili povjerenje građana i izrazio nadu da će zajedno u naredne četiri godine raditi u interesu svih građana Općine Ilidža

“Ono što je sigurno to je da je ruka načelnika pružena prema svakom vijećniku, za svaki dobar prijedlog, za svaku ideju i inicijativu koja je u interesu građana”, izjavio je načelnik Muzur.

Općinsko vijeće Ilidža izabralo je članove u stalnim radnim tijelima Općinskog vijećana temelju izbornih rezultata postignutih na Općinskim izborima održanih 15. novembra 2020. godine.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button