Ilidza

Sabina Ćudić prišla govornici Parlamenta FBiH i prikrila natpis Budnjinih bazena: Neću im ja raditi marketing!

U jednom momentu zastupnica Naše stranke Sabina Ćudić ustala je i prikrila bijelim papirom natpis “Terme” ističući da neće Parlament FBiH raditi marketing biznismenima iz reda SDA

Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH danas održava sjednicu u hotelu SDA biznismena Alije Budnje na Ilidži. Federalni zastupnici već su ranije negodovali zbog održavanja sjednica u Budnjinom hotelu ocijenjujući to krajnje neozbiljnim, piše PRESS.

U prilog tim tvrdnjama ide i činjenica da je na govornici sa koje su danas zastupnici i članovi Vlade Federacije BiH imali priliku govoriti o iznimno važnoj temi, odnosno budžetu Federacije BiH, pisalo je “Terme”.

U jednom momentu zastupnica Naše stranke Sabina Ćudić ustala je i prikrila bijelim papirom natpis “Terme” ističući da neće Parlament FBiH raditi marketing biznismenima iz reda SDA.

“S obzirom na to da ne želim učestvovati u reklamiranju ovog hotela dozvolite mi da prije obraćanja uradim ovo”, rekla je Ćudić i zalijepila bijela papir na govornicu.

Na svom Facebook profilu napisala je sljedeće:

“Kada sazovu sjednicu Predstavničkog doma Parlamenta FBiH u stranačkom hotelu koji bespravno posluje. Da nam čelni ljudi vlade optuženi za zloupotrebu položaja, pranje novca, krivotvorenje i uništavanje poslovnih knjiga, falsifikovanje i unišavanje finansijskih izvještaja te nesavjestan rad u službi – predoče budžet FBiH za 2021. godinu, kojim između ostalog predviđaju nova zapošljavanja u vladi i kupovinu niza automobila”.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button