Ilidza

Fikret Prevljak održao govor za kraj kampanje: Ima i kod “njiha” možda vijećnika, dobrih, čestitih i ovo “him” je prilika, ali poručujem im da gledaju ko ih vodi

Nešto kraći govor od uobičajenih, pa stoga i manje zabave, priuštio nam je večeras Fikret Prevljak na završnom skupu SDA Ilidža. Kandidati vidno umorni od pljeskanja na sve, pa i ono što im nije jasno, voditelj sa manje žara koji najavljuje svog lidera Prevljaka, Hošini radnici u publici i Armin Muzaferija kojeg je sunce ogrijalo što je ovo zadnja noć da pjeva za “NJIHA”, bi bilo ukratko o večerašnjem skupu.

“Kakav insan trebaš biti da bi ga izd’o, od’o, da ne bi bio na njegovom putu, da ne bi bio na njegovomm putu, Bosne i Hercegovine, koji nam je zajedno sa našim šehidima dao slobodu, kakvi su to insani što su ga izdali, da nisu sa njim, da su protiv nas”, počeo je svoj čudni govor, ničim izazvan, i nikome jasan Fikret Prevljak.

“Ovaj tim je častan i pošten i učio je, oni uče od mene… Pročitat ćete protiv našeg brata Hoše šta dušmani pišu oni tamo. Protiv našeg čovjeka takvog koji zapošljava 300 ljudi, sram ih bilo! Naš cilj je da sačuvamo ljude bez obzira ko je kakve vjere. Ima i kod “njiha” možda vijećnika, može se naći dobrih, čestitih i ovo “him” je prilika, ali ja im poručujem – ljudi moji gledajte ko vas vodi. Mi naše vijećnike čuvamo ko oči u glavi. Oni koji ne prođu u vijeće, Mahire imaš obavezu da se o tim ljudima vodi računa”, ispričao je Prevljak.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com