Ilidza

Još jedna laž: Prevljak se danas pohvalio sastankom s privrednicima, na fotografijama i Budnjo koji je nažalost umro prije sedam dana

Kandidat SDA za načelnika Općine Ilidža Fikret Prevljak pohvalio se danas kako je održao sastanak s privrednicima koji su mu dali bezrezervnu podršku u utrci za načelnika.

Prevljak je na svom Facebooku kao dokaz sastanka objavio fotografije večere s privrednicima, a na kojima se nalazi izvršni direktor kompanije Europronet Fahrudin Budnjo.

Tu dolazimo do problema. Budnjo sinoć nažalost nije mogao s Prevljakom, jer je Fahrudin Budnjo umro prije sedam dana na Klinici za plućne bolesti Podhrastovi.

Njegova prerana smrt je potresla mnoge ljude, a skoro pa ne postoji nijedan mediji u BiH koji nije izvjestio o tome da je Budnjo preminuo u 50. godini života od posljedica koronavirusa.

Ove činjenice nisu smetale Fikretu Prevljaku da uz fotografije na kojim se nalazi Budnjo poruči: “Ilidžanski privrednici podržali Fikreta Prevljaka i njegov Program Za jaku Ilidžu”.

S obzirom na to da je Budnjo određeni vremenski period ležao na Podhrastovima i da je umro prije sedam dana, žalosno je i krajnje nekorektno postupanje Fikreta Prevljaka prije svega prema porodici Fahrudina Budnje.

Posljednjom objavom kandidat SDA sam je pokazao kako ne preza ni od čega, a što je sramotno.

 

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com