Ilidza

Sramno! Prevljak donio nova invalidska kolica građanki, pa se pohvalio time na Facebook-u napisavši da joj je ispunio san

Kampanja je ušla u svoj finiš, a ilidžanska SDA na čelu sa njihovim kandidatom za načelnika Fikretom Prevljakom ne prestaje da nas šokira. Nevjerovatno je da se bizarnim načinima koje su odabrali za promociju, redovno hvale i po društvenim mrežama.

Tako se Prevljak pohvalio da je građanki Haši Tatarević ispunio njen san. On je naime, “nabavio nova moderna električna kolica” za nju nakon što mu je ona prišla i zamolila ga za isto.

Reklo bi se divna gesta, no ono što Prevljak nikako ne zna jeste gdje da stavi tačku.

Odlučio je onda da to sve fotodokumentuje objavi fotografije, a na, pazite, “uručenje” invalidskih kolica dotračao je i predsjedavajući skupštine Mirza Čelik, a pozvao je i djevojke u narodnoj nošnji da upotpune ovaj “svečani” događaj.

Napisao je još Prevljak na svojoj oficijelnoj stranici da je “Sarajki Haši Tatarević petak bio jedan od najsretnijih dana u životu i da Haša nije krila suze radosnice.”

Nije čuo Prevljak, iako lijepih godina ima, da je sadaka veća ako za nju zna što manje ljudi, nikako se ne bi trebala na Facebook kačiti, niti se za kampanju koristiti, to je sramno!

 

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button