Ilidza

Muzur: Kažu da smo dušmani, samo zato što nismo u SDA

“Nemam dokaza da kupuje ali ucjenjuje i prijeti, zloupotrebljava javna preduzeća općine, službe i baze podataka”, kazao je Nermin Muzur o Fikretu Prevljaku i dodao da 16.11. pale svjetla na Ilidži.

“Atmosfera straha i prepadanja je 25 godina na Ilidži”, dodao je i pomenuo da je Prevljakov način takav da trenutno poziva privrednike sa Ilidže i prijeti, traži spiskove zaposlenih i zahtjeva da slikaju glasačke listiće.

“Nemate razloga za strah, bit ću načelnik svima i onima koji glasaju i koji ne glasaju za mene. Kažu da smo dušmani, jesu li to dušmani i Kemal Ademović, Goran Akšamija – Zlatni ljiljani ili Ernest Imamović sin rahmetli Zaima Imamovića ratnog komandanta, samo zato što nisu SDA?”

“Oni se pozivaju na rahmetli predsjednika Aliju Izetbegovića ali ga ne čitaju i ne slušaju. Izetbegović je jasno rekao za koga ne treba glasati – Nemojte glasati za one koji su se pretvorili u lokalne moćnike! Nemojte glasati za one koji su stekli bogastvo, a ne zna im se porijeklo i nemojte glasati za one koji agituju za sebe”, naglasio je Muzur.

“Potpuno je jasno da postoje dvije strane na Ilidži, strana koja želi budućnost i strana koja je napravila stagnaciju na Ilidži. Treba što više da građana izađe na izbore, kao što je to bio slučaj u Americi i u Crnoj Gori i da se izabere Ilidža jednakih, a ne privilegovanih.”

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com