Ilidza

Nermin Muzur sa skupa u Hrasnici ponovo pozvao Prevljaka na javnu debatu

Večeras je u Hrasnici održan predizborni skup na kojem je predstavljen kandidat “Četvorke” za načelnika Općine Ilidža Nermin Muzur.

Na skupu su se obratili i nosioci lista svih stranaka, lider NiP-a Elmedin Konaković, te gosti Damir Mašić, Edin Forto, Arijana Memić, Elvis Vreto, Saša Magazinović itd.

“Večeras smo u Hrasnici uradili što nikad niko nije u prethodnih 25 godina. Večeras na ovom skupu ovdje sa nama su vijećnici OV Ilidža, zastupnici u Skupštini KS, zastupnici u federalnom parlamentu i državnom parlamentu. Ovo se nikad nije desilo da jedan politički događaj okupi sve ove predstavnike vlasti”, istakao je Nermin Muzur na samom početku svog obraćanja.

“Jutors u mojoj mahali su me zasrele moje komšije svi su mi dali isto, pismo koje su dobili od Fikreta Prevljaka u kojem im se obraća kao borcima kojima će eto ubuduće sve biti bolje. O njemu nisam ružne riječi progovorio, mnogi žive za to da počnem tako govoriti o njemu, ali neću, to nisam ja i to nismo mi. Prevljak nam priča o prošlom vremenu. To vrijeme je meni sveto kao i svima vama. Molim ga da po najtežim i najdubljim ranama ne rovi, neka izađe i argumentima kaže šta želi da radi u naredne 4 godine. Ja nisam ništa ružno o njemu govorio, on je mene nazvao dušmanom!”

 

“Sve što mi radimo u ovoj kampanji oni hoće da kopiraju i to me bilo obradovalo, međutim ne znaju oni to. Oni ne znaju da izgovore ni za koji period imaju platformu, kažu za 2000-2024. im je, a ne do Bog da ih neko upita šta se u toj platformi nalazi.”

“Ako je prošle godine 20 miliona ostalo neutrošenih sredstava, pa rebalansom prebačeno, a sve ove probleme imamo nerješene oko nas, krajnje je vrijeme da neko mora snosi odgovornost za toliki nerad.

Ovdje u Hrasnici ćemo imati moderan sportski centar, dom kulture, parkove, a ovi ljudi sa viših nivoa vlasti koji su večeras sa nama će nam pomoći.”

 

Pozivam kandidata SDA Fikreta Prevljaka 5.11. na TVSA na javnu debatu gdje ćemo argumentima razgovarati kako ko vidi Ilidžu i šta planira za nju u naredne 4 godine.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button