Ilidza

Prevljak na skupu predstavio “Program rada 2000. – 2024.” i dao obećanje: “Da u prethodne tri godine ako Bog da, možemo riješiti ove probleme”

Izbori su za 14 dana.

Kada je Kantonalni odbor SDA Sarajevo koruptivno-kriminalnim međusobnim dogovorom utjelovljenom u aferi “Asim” nelegalno izabrao za predsjednika Fikreta Prevljaka zvučalo je nevjerovatno, ali obzirom da je, kako smo svi posvjedočili, to bilo unaprijed dogovoreno, ipak je bilo istinito.

Kada je predsjednik ove stranke odlučio šutiti na aferu gore pomenutu o kojoj su izvještavali domaći i regionalni mediji, izgledalo je nevjerovatno, ali obzirom da taj isti predsjednik šuti na sve i nema adekvatne reakcije, ipak se ispostavilo istinito.

Kada su Fikreta Prevljaka predložili za kandidata za načelinka Ilidže odakle bi trebao predstavljati blizu 67.000 stanovnika, zvučalo je istinito, jer navikli smo, ali da će Ilidža odabrati da je predstavlja neko poput Prevljaka, e to je nevjerovatno.

Večeras je sa stranačkog skupa, ovaj čovjek poslao poruku: “…Da u prethodne tri godine ako Bog da, možemo riješiti ove probleme…”, govoreći o onome što bi tek trebalo uslijediti. Kao i to da je SDA jedina stranka koja je ponudila program rada “za mandatni period 2000. – 2024.” Nakon brojnih nerazumljivih javnih nastupa, nesuvislih poruka koje je poslao zadnjih nekoliko dana, ovo je samo još jedna i sigurno ne posljednja. Lapsusi su razumljiva stvar, ali ovdje nije riječ o tome, to je već svima jasno.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pogledajte još
Close
Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com