Crna hornika

Brutalno čekićem napao ženu na Grbavici i tražio da mu preda sve što ima! Od šoka nije znala šta ju je snašlo…

Nju je čekićem napao razbojnik koji je tražio da mu preda sve što ima. Žena je zahvaljujući stanaru obližnje zgrade uspjela da se spasi, ali je zadobila rane na glavi i podlive po rebrima

Jedna Sarajka jučer je brutalno napadnuta u naselju Grbavica.

Nju je čekićem napao razbojnik koji je tražio da mu preda sve što ima. Žena je zahvaljujući stanaru obližnje zgrade uspjela da se spasi, ali je zadobila rane na glavi i podlive po rebrima.

– Događaj se desio jučer u 8:10 sati u ulici Grbavička 23. Policija je intervenirala, gospođa je zadobila lakše povrede. U toku je rad na pronalasku počinioca- potvrdio je danas za “Avaz” dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Užasno iskustvo ove Sarajke prenijela je njena sestra na Facebook grupi “Pretty Women Forum” želeći da upozori ostale sugrađanke.

– Čuvajte se žene, majke… Sestra je izašla iz “trole” na Grbavici i kod Šumarskog fakulteta presreo je čovjek, nije migrant… Tražio je sve iz torbe, ona je rekla “nemam ništa”… Udario je čekićem u rebra … Opet ga molila da prestane… Udario je opet u glavu čekićem… Od šoka nije znala sta ju je snašlo – navodi sestra napadnute žene.

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button