Life Style

QUDAL: Certifikat kvaliteta za Herbalife Nutrition

Naime, Herbalife Nutrition Formula 1, proizvod je koji potrošači prepoznaju kao dodatak ishrani za regulaciju tjelesne težine koji, prema njihovom ličnom iskustvu i mišljenju ili iskustvu i mišljenju njihovih bližnjih, nudi najviši nivo kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu. To je potvrdilo zadnje istraživanje kvaliteta QUDAL QUality meDAL, u kojem se mjerilo isključivo iskustvo, mišljenje i percepcija ispitanika o kvalitetu ponude proizvoda i usluga na bosanskohercegovačkom tržištu.

“Izuzetno smo ponosni na ovu prestižnu nagradu koja zapravo potvrđuje da Herbalife Nutrition nudi visokokvalitetne proizvode koji ljudima pomažu u postizanju ciljeva vezanih uz regulaciju tjelesne težine. Uvjeren sam da će nam ovaj certifikat pomoći u daljnjem građenju reputacije našeg branda na bosanskohercegovačkom tržištu te zahvaljujem svim ispitanicima koji su glasali i koji su kao svoj odgovor naveli upravo Herbalife. Također bi zahvalio i našim nezavisnim distributerima čiji pristup i usluga koju pružaju kupcima, zasigurno dodatno utječu na percepciju samih potrošača. Jer iskustvo osobnog pristupa koje naši nezavinsi distributeri daju, nadilazi samu prodaju proizvoda, ono uključuje motivaciju i podršku koja potrošačima daje samopouzdanje za promjenu na bolje”, izjavio je Goran Nikolić, Generalni direktor za Jugoistočnu Europu.

Cilj međunarodnog projekta QUDAL – QUality meDAL jeste skrenuti pažnju javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom izboru i prava građana na vrhunski nivo kvaliteta, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

Istraživanje QUDAL – QUality meDAL provodi se u potpunosti u skladu s odredbama “Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja” koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetsko udruženje istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Istraživanje za 2020/2021 godinu provela je švicarska kuća ICERTIAS na uzorku od 1.200 ispitanika u aprilu 2020., i to prema inovativnoj CAWI – DEEPMA metodi (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button