Ilidza

Važna informacija iz GRAS-a: Evo kada počinje prodaja karata

Prodaja pretplatnih karata za septembar 2020. godine počinje u utorak, 1. septembra, obavijestili su iz KJKP GRAS.

Naveli su da su u pitanju karte za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračni drug penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

Informaciju o prodaji pretplatnih karta za učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere objavit ćemo naknadno“, saopćili su iz Gras-a.

Obavijestili su i o radnom vremenu na prodajnim mjestima.

Prodajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima od 01. do 10. septembra radit će od 7 do 16.30 sati, a od 10. septembra do kraja mjeseca od 7 do 15 sati. Ova prodajna mjesta u subotu, 5. septembra radit će od 8 do 13.30 sati.

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 7 do 15 sati, a u subotu 5. septembra radit će od 8 do 13.30 sati.

“Prodaja radničkih kupona zone A, osim uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici, Čengić Vili i Vogošći”, naveli su iz Gras-a.

Napominju da će cijena mjesečnog kupona za nezaposlene osobe od septembra 2020. godine umjesto 30 KM iznositi 20 KM, a subvenciju u iznosu od 10 KM plaćat će Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo

Prikaži više

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button